Ring til os på: +45 75 62 49 50

ReferencerFrandsen Lighting har side 1968, det vil sige gennem 3 generationer, brugt Alsted Metalvarefabrik som underleverandør.

Samarbejdet startede med produktion af dele i messing så som polering, bearbejdning samt overfladebehandling.

Derudover leverede Alsted Metalvarefabrik gennem mange år færdige lamper og halvfabrikata i aluminium til os. De seneste år har Alsted Metalvarefabrik dog kun leveret halvfabrikata til vore lamper.

Efter at Alsted Metalvarefabrik har udvidet med et nyt maskinanlæg, har de også leveret dele til os i jern og rustfrit stål.

Som firma stiller vi meget høje kvalitetskrav til vore leverandører og til de halvfabrikata, som de leverer til os. Alsted Metalvarefabrik har i alle årene levet fuldt op til vore krav og de produkter, som de har leveret til os, har derfor været af en megen høj kvalitet.

Som leverandør kan vi kun give Alsted Metalvarefabrik vore bedste anbefalinger, da vi gennem årene har haft et rigtigt godt samarbejde med dem.

Benny Frandsen, Direktør, Frandsen Lighting A/S

Frandsen Lighting A/S


"Som leverandør kan vi kun give Alsted Metalvarefabrik vore bedste anbefalinger, da vi gennem årene har haft et rigtigt godt samarbejde med dem."

Benny Frandsen, Direktør, Frandsen Lighting A/S